Floyd Mayweather avslöjar: Klar för comeback – men inte mot McGregor

✅ Obesegrade boxningsstjärnan återvänder till ringen!

Nyligen gick den obesegrade boxningsstjärnan Floyd Mayweather ut och avslöjade att han kommer göra comeback till ringen i år.

Efter flera hintar om allt från MMA till en returmatch mot UFC-stjärnan Conor McGregor, så har Mayweather alltså bestämt sig för att jaga sin 51:e raka vinst. Motståndaren blir dock inte McGregor, som tidigare spekulerat.

Mayweather vs. Pacquiao 2 – returmöte efter tidernas största boxningsmatch

Det är istället en annan returmatch som väntar för Mayweather. Efter en tid av rykten meddelar “Money” nu att han kommer ta sig an Manny Pacquiao igen senare detta år.

View this post on Instagram

I’m coming back to fight Manny Pacquiao this year. Another 9 figure pay day on the way @mayweatherpromotions

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

Första matchen mellan Mayweather och Pacquiao blev den största boxningsfighten genom tiderna – till och med större än Mayweather vs. McGregor. Tid och plats för returmatchen är inte klart ännu, men i klippet framgår att planen tycks vara ett datum i december.

Den här artikeln publicerades först på MMAnytt.se den 15 september klockan 13.20.

Kategorier
Floyd MayweatherSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...