Dana White villig att boka Khabib vs. Mayweather – på ett villkor

✅ UFC-presidentens krav på boxningslegendaren för en supermatch mot Khabib: "Vi gör det inte igen"

Ända sedan vinsten mot Conor McGregor har Khabib Nurmagomedov kopplats samman med en potentiell supermatch mot boxaren Floyd Mayweather.

Ohmbet släpper GALNA odds för Mayweather vs. Khabib!

Det hela började med att Khabib utmanade boxningslegendaren via Instagram. Mayweather skulle därefter i senare intervjuer öppna för mötet – som han dessutom flaggade för skulle blir mer lönsamt än hans tidigare supermatch mot just McGregor.

“Kan komma hit”

En av dem som ställer sig aningen tveksam till det potentiella stormötet är Dana White. I en nylig intervju med TMZ förklarar UFC-presidenten att Mayweather kan glömma ännu en boxningsmatch mot en av hans atleter – vill han möta Khabib ska det ske under MMA-regler.

– Om Mayweather vill fightas kan han komma hit och göra det. Kom hit och fightas i UFC. Vi kör inte boxning igen. Vi gjorde det en gång tidigare, och det är över. Vill du fightas får du komma hit och köra en riktig fight, säger White.

“Tänker inte dyka med huvudet före”

Trots att UFC-presidenten alltså utesluter ännu en boxningsmatch mot Mayweather gör han klart att hans organisation inom snar framtid kommer att ge sig in i branschen. Detta är något som har varit på kartan sedan förra hösten, då White meddelade att man snart kan börja promota boxningsmatcher.

– Vi håller på att ge oss in i boxning. Det är säkert. Men jag kommer börja med att doppa tårna innan jag dyker i med huvudet före, säger White.

Kategorier
Floyd MayweatherSenaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...