Israel Adesanya tar efter Conor McGregor – hånar Khamzat Chimaev!

✔ Chimaev säger han kommer avsluta Adesanya ✔ Nu får "Borz" svar på tal!

Succésvensken Khamzat Chimaev har satt siktet på både mellanvikt- och welterviktsklassens mästaren Israel Adesanya och Kamaru Usman.

Efter sin senaste knockout fortsatte “Borz” Chimaev att utmana UFC-eliten och sade bland annat att han skulle avsluta båda mästarna.

 – Självklart, varför inte? Jag har arbetat hårt och jag är redo. Båda divisionerna. Om jag arbetar hårt så är ingen en match för mig. Jag kommer avsluta båda killarna [Adesanya och Usman].

 

Under en intervju fick “The Last Stylebender” Adesanya frågan om hur han ställde sig till stjärnskottets självsäkra uttalanden. Adesanya, som i helgen kommer försvara sitt bälte mot Paulo Costa, sade först att han inte sett någon match med Chimaev.

Han kom sedan att använda sig av samma hånfulla sätt att tala om UFC-svensken som Conor McGregor myntade i början av augusti.

 – Jag vet inte ens vem killen är, jag har inte sett hans matcher än, sade Adesanya till Yahoo! Jag såg presskonferensen och han snackade bara skit. Han höll bara på att fiska.

– Har du sett honom slåss, råttläppen? frågade Adesanya sin kollega Tim.

– Tim säger att [Chimaev] endast mött motståndare av låg nivå. Så han tror att jag är en enkel match? Det är intressant. Alla säger sådär när de är på väg upp.

Det är en bit kvar till en eventuell match mellan Chimaev och Adesanya, men om succésvensken fortsätter rada upp vinster på samma sätt som han gjort så kan ha snart vara uppe och nosa på organisationens absoluta toppskikt.


Relaterat

Kategorier
Israel AdesanyaKhamzat ChimaevSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara