Johnny Walker redo för comeback – vill möta topprankade Anderson

✅ Johnny Walker har återhämtat sig från axelskadan - vill ha topprankad motståndare

Det har dröjt ett tag sedan den populäre Johnny Walker klev in i UFC-buren. Efter den senaste segern på i mars, där Walker tog hem en TKO-seger i först ronden mot Misha Cirkunov, har Walker rehabiliterat en skada.

Skadan uppkom dock inte under matchen, som varade lite mer än 30 sekunder, utan Walker skadade sig under segerfirandet, då ett ligament i axeln gick av.

Nu verkar dock skadan vara läkt och Walker vill möta Corey Anderson på UFC 244 i Madison Square Garden i november. Anderson skapade rubriker nyligen efter att han konfronterat mästaren Jon Jones när han skrev autografer till fansen i New Jersey. Detta i kombination med utmaningar på sociala medier hoppades Anderson skulle leda till ett titelmöte.

Nu ser det istället ut som att Anderson får ta sig an en av de hetaste namnen i lätt tungvikt. Walker har vunnit nio matcher i rad varav tre i UFC, samtliga i första ronden. Totalt har Walker spenderat cirka två minuter och 45 sekunder i UFC-oktagonen. Anderson själv har vunnit tre raka och besegrade senast Ilir Latifi på UFC 232: Jones vs. Gustafsson 2.

Anderson är just nu rankad på åttonde plats medan Walker har klättrar till plats tolv. UFC 244 går av stapeln i Madison Square Garden den andra november. I skrivande stund är inga matcher officiella för galan.

Kategorier
Johnny Walker

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara