Khabib 50 Cent

50 Cent erbjuder Khabib miljoner för att gå till Bellator – får klockrent svar

✅ Hip hop-legendarens mäktiga erbjudande – vill se Khabib hos UFC-rivalen: ”Det UFC gör är fel”

Lättviktsmästaren Khabib Nurmagomedov hotade nyligen att lämna UFC. Detta efter att bland andra hans lagkamrat Zubaira Tukhugov stängs av på livstid från organisationen efter att ha varit inblandad i oroligheterna efter Khabibs nyliga supermatch mot Conor McGregor.

Nu ger sig ingen mindre än hip hop-legendaren 50 Cent in i leken. I ett nyligt inlägg på sina sociala medier sågar han UFC för dess behandling av Khabib – och erbjuder ”The Eagle” 2 miljoner dollar (ca 18 miljoner kr) för en flytt till UFC-konkurrenten Bellator MMA.

– Jag tycker att det UFC gör med Khabib är fel, de gjorde inte samma sak mot McGregor. Jag betalar 2 miljoner dollar kontant ikväll om han skriver på för Bellator, skriver 50 Cent.

Det tog heller inte länge för Khabib att svara rapparen – med ett klassiskt ”send me location”. 50 cent uppföljde i sin tur med att förklara att han är ”dödsseriös” och kommer att “ta i tu med Dana White och kontraktet senare”. Dessutom meddelar rapparen att lagkamraten Tukhugov också är välkommen till organisationen.

Tror ni vi får se Khabib i Bellator i framtiden?

Kategorier
Khabib NurmagomedovSenaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...