Därför tror Khabib att UFC låg bakom Conor McGregors bussattack

✅ Dagestanierns utspel: ”Känner att de var med och organiserade attacken”

Khabib Nurmagomedov och hans team har fått hård kritik för sitt beteende efter supermatchen mot Conor McGregor förra helgen.

Till sitt försvar har den obesegrade dagestaniern bland annat tagit upp McGregors tidigare tvivelaktiga beteende, såsom när irländaren tillsammans med sitt team stormade en buss där han och flera andra fighters befann sig inför UFC 223 i Brooklyn tidigare under året.

Utspelet: ”Känner att UFC ligger bakom”

Bussattacken slutade med att en ruta krossades, varpå flera passagerare skadade sig. Nu avslöjar Khabib att han misstänker att McGregors attack i Brooklyn var planerad – med UFC:s hjälp.

– Personligen känner jag att attacken organiserades med hjälp av UFC. Jag kan inte anklaga dem, men jag tror att det är 70 % chans att de gjorde det. Jag ville komma av bussen, och alla andra fighters på bussen och deras managers bekräftade det i intervjuer efteråt, säger Khabib (via MMA Mania).

Khabib UFC 229 Nurmagomedov UFC 229 Chaos

Khabib Nurmagomedov mitt i kaoset efter UFC 229. Foto: AP Photo/John Locher


VIDEO: Se hela Conor McGregor-kaoset i Brooklyn här!


”Hur kan de ha vetat?”

Khabib menar att arenan Brooklyn Barclays Center – som rymmer 20,000 personer – är så pass stor att McGregor måste ha haft hjälp för att kunna hitta bussen. Dessutom tror han att man aldrig skulle ha kunnat storma bussen med så pass många personer utan hjälp uppifrån:

– Allt hände på en och en halv, eller max två minuter. Han (McGregor) är där med kameror och sitt PR-team som filmar. En viktig poäng är att Barclays Center är en väldigt stor arena som får plats med 20 000, men han visste exakt var vi var. Hur kan de ha vetat det? Hur kom de in på arenan med 20-30 man? Kom igen, säger Khabib.

Håller ni med Khabib – kan UFC ha varit inblandade i bussattacken?

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Khabib NurmagomedovSenaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara