Mayweather Khabib
Foto: Foto: Dennis Schneidler-USA TODAY Sports / Esther Lin-Showtime

Khabib utmanar Mayweather – anledningen är klockren!

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Khabib Nurmagomedovs kaxiga utmaning - till Floyd Mayweather ✅ "Han kunde inte sänka McGregor - men jag gjorde det enkelt"

Att UFC:s obesegrade lättviktsmästare Khabib Nurmagomedov har blivit en enorm stjärna efter storvinsten över Conor McGregor råder det inga tvivel om. Och han verkar trivas i positionen han nu befinner sig i.


LÄS MER: Här gratuleras Khabib Nurmagomedov – av Vladimir Putin


Nu går Nurmagomedov ut med en humoristisk utmaning till den obesegrade boxningsstjärnan Floyd Mayweather. “The Eagles” motivering till varför de borde mötas är klockren – kolla in videon nedan (via Instagram):

 – I djungeln finns bara en kung, säger Nurmagomedov bland annat och fortsätter:

 – Jag är så klart kungen, för han kunde inte sänka McGregor – men jag gjorde det enkelt.

Mayweather avslutade McGregor – men sänkte honom aldrig

Nurmagomedov syftar på Mayweathers stora superfight mot McGregor förra året, som “Money” vann via teknisk knockout i den tionde ronden. Den flerfaldige världsmästaren lyckades aldrig sänka irländaren, utan segrade istället efter en stående TKO.

Att Mayweather och Nurmagomedov möts är förstås väldigt osannolikt, men detta är ändå en skön pik mot både boxningsstjärnan och McGregor på samma gång.


RELATERAT: 50 Cent erbjuder Khabib miljoner för att gå till Bellator – får klockrent svar


 

Upplev MMA av toppklass på Cirkus - köp dina biljetter till Superior Challenge 19 nu!
Kategorier
Khabib NurmagomedovSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mmanytt_ashah
Omröstning

Vem vinner huvudfighten på UFC Stockholm?

Visa resultat

Loading ... Loading ...