Forne UFC-mästaren om livsförändringen: “Jag gjorde en abort!”

✔ Luke Rockhold talar ut efter den smärtsamma separationen och beslutet om att göra abort!

Luke Rockhold har för första gången öppnat upp sig om den svåra tiden de senaste åren. Den före detta mellanviktsmästaren i UFC och Strikeforce påstår att han förändrade sitt liv och hittade ny motivation för kampsort efter en smärtsam separation. Paret ska även ha gjort en abort, något som fick ex-mästaren att tänka om och att sluta dricka alkohol.

Champions League 5 Okt

Chelsea vs AC Milan
Odds 1.74 - 4.75
18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

– Jag vet att det inte är ett populärt ämne just nu, men jag gjorde en abort och gick igenom en separation, sade Rockhold till MMA Junkie. Jag är 37 år, och att behöva se allt falla samman gjorde ont. Det var definitivt en stor vändpunkt för mig. Att ha ett barn påväg och att förbereda sig inför det. Att behöva ta det beslutet, många saker var helt enkelt inte rätt, det fanns inte mycket sanning från någon av sidorna, det gjorde mig förbannad. Det fick mig dock att förändra mitt liv till det bättre.

37-åringen påstår att det inte var problem med alkohol som påverkade hans beslut om att sluta dricka. Utan istället insåg han att en förändring krävdes för att prestera på toppen av sin förmåga inför mötet med Paulo Costa.

– Jag säger inte att jag är nykter, jag dricker bara inte. Det blev bara för mycket och jag njöt för mycket. Jag vet att jag är 37 år gammal och jag vill lägga allt fokus på min karriär. Ett glas vin leder till ett annat och det känns som att min kropp inte gillar det. När jag tränar så gillar inte min kropp alkohol, därför tänker jag inte dricka.


HETAST JUST NU


Luke Rockhold möter Paulo Costa på UFC 278!

Rockhold är inbokad att gå match mot brasilianaren Costa den 20 augusti på UFC 278. En möjlighet som ex-mästaren ser fram emot. Rockhold påstår att han känner sig hungrigare än någonsin och är övertygad om att han kommer vinna matchen.

– Jag har hungern och viljan, innan tittade jag inte ens på mina motståndare på video. Nu vill jag se allt, mina sparringar, mina senaste matcher och min motståndare. Jag är jävligt hungrig och min kropp känns bra, jag vill verkligen detta.

 


 

Chelsea vs AC Milan

 

1.66 – 5.25

5 Oktober | 21:00 | Champions League

Till COMEON!
Oddsbonus: 1000 kr!

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement
Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Luke RockholdSenaste Nytt

Svara