Inför Rockholds comeback – Ta en unik titt på hans titelfight mot Weidman

I videoserien TWENTY/20 får vi en unik inblick bakom kulisserna på spännande matcher. Denna gång tar vi en närmare titt på Rockhold vs. Weidman.

Chris Weidman var obesegrad och höll i mellanviktsbältet när han mötte Luke Rockhold under UFC 194. I fjärde ronden tog det dock stopp för Weidman och det blev startskottet för en förlustsvit på tre raka som Weidman först tog sig ur när han besegrade Kelvin Gastelum i juli.

Rockhold förlorade bältet direkt

Rockhold kom inte att hålla i mellanviktstiteln särskilt länge då han besegrades av Michael Bisping i sitt första titelförsvar och han har inte varit tillbaka i buren sedan dess.

Den 16 september kommer dock Rockhold att återvända då han tar sig an den före detta WSOF-mästaren David Branch under huvudmatchen på UFC Fight Night 116.

Inför Rockhold vs. Branch kan du ta en närmare titt på videoserien TWENTY/20  där vi tar en närmare titt på Rockhold vs. Weidman och får ta del av unik fakta gällande atleterna och UFC.

Öppna konto hos Ohmbet Störst på MMA - Spela på alla dina favoritgalor
Kategorier
Luke Rockholdz-Senaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]