Foto: Mazda Cavian

Luke Rockhold dejtar popstjärnan Demi Lovato

Hemligheten är ute. Luke Rockhold är inte längre singel och den som tagit honom av marknaden är ingen annan än Demi Lovato.

Hemsidan TMZ, vars specialitet är kändisskvaller, har fått nyheten bekräftad från sina källor. En av världens bästa mellanviktsfighters Luke Rockhold (15-3) har hittat kärleken i popstjärnan Demi Lovato, känd från bland annat serierna Glee, The X factor USA och för singlar som Cool for the summer.

Paret ska visst ha fått upp ögonen för varandra när Lovato var i Los Angeles för att träna på ett gym som Rockhold håller till på. Det ska ha klickat mellan dem omedelbart, något man kunnat tolka av internskämt på deras sociala medier. Kärleksoffren har bland annat lagt upp bilder på sina fingrar med små smileygubbar påritade.

Det ska bli intressant att se hur detta påverkar Rockhold, som tidigare refererat till sitt singelliv som en positiv faktor i hans MMA-karriär. Hans tes har varit att han kan hänge sig sporten hundraprocentigt, till skillnad från familjemän som Chris Weidman (13-1), och att det ger honom en fördel.

Återstår att se vad Lovato tycker om det.

Foto: Mazdak Cavian

Kommentarer

Kommentarer

Kategorier
Luke RockholdNyheterRyktenUnderhållningz-Senaste Nytt
5 Kommentarer
 • zappito
  26 augusti 2016 at 10:05

  Neej menar du? Fett spännande brorsan.. håll oss uppdaterade så att vi vet ifall dom har planer på barn och så. Skitbra rapporterat alltså! Du är min nya favorit för att höra om MMA nyheter.. Jag menar det!!! Du är kanon mannen!!!!!!!!”#”#”!”!!

 • citronskunk
  26 augusti 2016 at 10:09

  MMAnytt R.I.P.

 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
  27 augusti 2016 at 09:44

  Luke behövde något för att höja självförtroendet efter att ha förlorat mot ingen annan än Bisping efter 1:st rond ko

 • Picknickname
  27 augusti 2016 at 08:47

  Tack för informationen! Oerhört högt nyhetsvärde… Kan vi möjligen få en lista på vilka resten av alla fighters dejtar nu när Ni ändå är igång och uppenbart inte har några intressanta nyheter att skriva om…

 • Svara