Luke Rockhold förutspår sin comeback mot “bulkiga” Paulo Costa!

✔ Forne mellanviktsmästaren självsäker inför returen: "Kan få denna match att se enkel ut!"

Luke Rockhold är inplanerad att göra sin comeback mot Paulo “The Eraser” Costa i mellanvikt på UFC 276: Usman vs. Edwards 2 den 20 augusti i Salt Lake City, Utah.

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

Detta blir den forne mellanviktsmästarens retur till buren efter att han varit borta i cirka tre år. Senaste gången vi såg honom tävla i UFC var när han gick upp till lätt tungvikt och tog sig an Jan Blachowicz där han blev besegrad via knockout i den andra ronden.

Innan dess tävlade han för den vakanta mellanviktstiteln mot Yoel Romero där han också blev avslutad via knockout i den tredje ronden. Rockhold som ställs mot den hårt slående Costa tror dock inte att det kommer hända en tredje gång utan ser sig själv kunna vinna matchen relativt enkelt.

– Jag tror verkligen att jag kan få denna match att se enkel ut, sade Rockhold till MMA Fighting. Om jag går ut där och är närvarande, fullt fokuserad och släpper loss samt kommer in i ett flow så kommer jag att krossa denna dåre!

Han är bara för bulkig och letar efter pauser, så om jag kan prestera och låta mig själv ta den tid jag behöver så kommer jag avsluta honom!


HETAST JUST NU


Luke Rockhold ser sig själv ha fördelen både ståendes och på mattan!

Rockhold som är känd för sitt stående game med vilda sparkar och slag är också väldigt farlig på mattan. Oavsett vart matchen komma äga rum någonstans räknar Rockhold med att han kommer ha fördelen.

Om han vill testa att köra “spark för spark” eller något från utsidan så kommer han inte kunna nå mig. Och om vi hamnar på mattan så är han helt körd!

Utöver mötet mellan Rockhold och Costa på UFC 278 så kommer vi även att få se en titelmatch mellan welterviktsmästaren Kamaru Usman och Leon Edwards. Det bjuds också på ett topprankat bantamviktsmöte mellan MMA-veteranen José Aldo och Merab Dvalishvili

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Luke RockholdSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara