Luke Rockhold om sin comeback: “Ute efter något sexigt!”

✔ Är i kontakt med UFC angående nästa match! ✔ Siktar på att komma tillbaka i slutet av sommaren!

UFCs före detta mellanviktsmästare Luke Rockhold är intresserad av att göra sin retur till buren under sommaren i år.

Rockhold har inte gått en match sedan juli 2019 då han valde att gå upp till lätt tungviktsklassen mot den nuvarande divisionsmästaren Jan Blachowicz.

Matchen gick inte Rockholds väg och slutade med att Blachowicz segrade i den andra ronden. Rockhold träffades av en kraftfull vänster och föll ner mot mattan för att sedan ta emot våldsam ground & pound innan domaren stoppade matchen.

Efter förlusten övervägde Rockhold ifall det var dags att lägga handskarna på hyllan. I en intervju med ESPN svarade Rockhold att det var stor chans att detta var slutet på karriären när han blev tillfrågad om vi kommer att få se honom igen i UFC.


HETAST JUST NU


Luke Rockhold föreslår Darren Till och Marvin Vettori

Rockholds comeback har blivit förskjuten på grund av en axelskada som han behövt återhämta sig ifrån. Nu är han i kontakt med UFC angående sin nästa match och letar efter något som får honom exalterad.

– UFC har nått ut till mig, pratat, hållit koll på min situation och visat att de är intresserade. När det passar tidsmässigt och något som tilltalar mig dyker upp är jag redo att komma tillbaka. Jag är ute efter något som gör mig exalterad, något sexigt! En match senare denna sommaren vore idealiskt!

– Det handlar om att hitta någon som kan ta mig dit jag vill. Jag är inte ute efter att leka runt utan vill kasta mig in i hetluften direkt. Troligtvis kommer det bli i mellanvikt, men jag utesluter inte lätt tungvikt.

Det som intresserar Rockhold mest är att möta de topprankade UFC-atleterna Darren Till och Marvin Vettori. En motståndare som även diskuterats är den tidigare rivalen Chris Weidman, men enligt Rockhold är det inte av högsta prioritet.

– Jag tycker inte att Weidman är vad han brukade vara. Men om han på något sätt kan övertyga mig i sin nästa fajt så kanske det blir aktuellt. Men just nu har jag två andra fighters på min radar. Det är Marvin Vettori som imponerat stort senaste tiden och Darren Till!

 

Vem vill du se Rockhold möta i sin comeback?

 

Kategorier
Luke RockholdNyheterSenaste Nytt

MMA-skribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under 2009 och har följt den aktivt därefter.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...