Foto via MMAnytt.se

Luke Rockhold till rivalen: “Jag pensionerar mig om jag förlorar”

✅ Rockhold ger inte upp ✅ Är så självsäker att han är villig att ge upp MMA

Den forne mellanviktsm’staren i UFC, Luke Rockhold, fortsätter att skicka utmaningar och nu har han höjt nivån. Sedan sin bittra knockoutförlust mot den brittiske rivalen Michael “The Count” Bisping, som kostade Rockhold mellaniktstiteln, har den forne amerikanske mästaren varit intresserad av ett tredje och avgörande möte. Rockhold har redan utfärdat en utmaning om att mötas i lätt tungvikt, han har dessutom skickat en varning till svenske Alexander Gustafsson.

Nu fortsätter Rockhold jakten efter ett tredje möte med Bisping, som slog ner den senaste utmaningen kyligt, men nu sätter Rockhold ännu mer på spel. ”

I’ll put it on this: If Bisping beats me in this fight, I’ll be the motherf*cker who retires,” berättade Rockhold för FloCombat. “If Bisping beats me in this fight, this will be my retirement fight.”

Oavgjort i matcher än så länge

Rockhold och Bisping möttes först år 2014 i en match som byggdes upp stort på grund av mycket agg mellan herrarna. Mellanviktarna munhöggs ordentligt inför matchen som Rockhold vann via submission i den andra ronden. Rockhold fortsatte rada upp vinster och gick vidare för att vinna UFCs mellanviktstitel efter en brutal knockoutseger över Chris Weidman, som skadade sig inför returmatchen vilket gav Bisping chansen att hoppa in och agera ersättare. Britten skakade om rankningen och världen med en fantastisk kncokoutseger som blev en stor skräll.

Bisping verkar dock inte lika intresserad av en trilogi som Rockhold, frågan är vem den sistnämnde faktiskt bokas mot – och i vilken viktklass.

Vem vill du se Rockhold möta härnäst? 

Kategorier
Luke RockholdNyheterSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...