Chad Mendes BRUTALA sågning – av “träögat” Michael Bisping & USADA

✔ Mendes om USADA: "största skiten som UFC någonsin implementerat"

Före detta titelutmanaren Chad Mendes må pensionerat sig, men det betyder inte att han tänker ta någon skit, speciellt inte från Michael Bisping. När ex-mästaren “The Count” Bisping adresserade Mendes i sin podcast Believe You Me så dröjde det inte länge innan han fick svar på tal!

Anledningen till bråket har sin början i ett Instagram-inlägg där den pensionerade UFC-fightern Tim Kennedy hånade Bisping. Mendes ska ha kommenterat inlägget på ett sätt som fick Bisping att skriva honom ett privat meddelande:

 – Din lilla steroidtagande jävel, sade Bisping att meddelandet till Mendes började med. Var inte sur för att det aldrig blev något av din karriär. Är jag ignorant och respektlös? Menar du respektlöst på samma sätt som att ta steroider och vanvårda sporten, sig själv och sin motståndare, i en sport där någon kan dö? Skäms på dig din lilla skit!

2016 kom Mendes att få ett tvåårigt straff från United States Anti-Doping Agency (USADA) efter att ha testat positivt för GHRP-5, ett tillväxthormon. Mendes hade tidigare påstått att han hade testat positivt på grund utav en kräm för att behandla en hudåkomma.


Relaterat till Michael Bisping:


Mendes sågar Michael Bisping och USADA

För några timmar sedan tog Mendes till sociala medier för att totalsåga Michael Bisping och UFCs antidoping-partner USADA. Som grädde på moset tog Mendes med en bild från Bispings brutala förlust mot Dan Henderson under UFC 100.

 – Hej Michael Bisping, låt oss tala lite jävla klarspråk här, skrev Mendes på Instagram. När jag LÄT USADA ge mig en avstängning så var det för en otillåten peptid och INTE för steroider. Bara för att sätta skiten i perspektiv för idioter som dig: för mycket koffein är också klassat som ett övertramp enligt USADAs regler.

– Hela deras system är den största skiten som UFC någonsin implementerat. Till skillnad från alla andra snubbar som åker dit och hittar på dåliga bortförklaringarna så tog jag ansvar över hela skiten – som en man. Nämn inte mitt namn igen, ditt gamla träöga till idiot, annars tar jag din själ precis som min kompis [Dan Henderson] gjorde.

Kategorier
Michael BispingSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...