Den tidigare UFC-mästaren Michael Bisping (bilden) ser inga problem med att UFC använder sig av material från bussattacken i sin marknadsföring. Foto: MMAnytt

Michael Bisping trött på att bli utmanad: “Är pensionerad”

✅ Efter att ha utmanats av flera olika fighters anser nu "The Count" sig vara färdig med att tävla

Ända sedan den brittiske mellanviktaren Michael “The Count” Bisping (30-9) förlorat mellanviktstiteln via submission i matchen mot Georges St-Pierre har han varit den som många fighters nämnt som önskad motståndare. Han rapporterades vara planerad för match mot Rashad Evans, utöver det har han utmanats av den forne lätt tungviktsmästaren Lyoto Machida, TUF-profilen Brad Tavares, ärkerivalen Luke Rockhold, samt kickboxningslegenden Gökhan Saki.

Oavsett vem som utfärdat utmaningen så verkar inte Bisping ha nappat på något förslag , och det verkar som att ingen kommer kunna ändra hans åsikt. MMAnytts Damon Martin kunde nyligen rapportera att Bisping anser sig vara pensionerad, och är trött på att bli utmanad.

Bisping vann UFC-titeln efter att ha hoppat in för att ersätta en skadad Chris Weidman UFC 199 och därmed tagit sig an ovannämnda Rockhold i ett returmöte. Britten skrällde med en knockoutvinst i första ronden, och lyckades även – Något kontroversiellt – även besegra rivalen Dan Henderson i ett returmöte och titelförsvar på UFC 204 i London. Han förlorade sedan titeln via submission mot St-Pierrre, och blev sedan knockad i sin följande match mot Kelvin Gastelum.

I dagsläget verkar det som att ingen fighter kommer kunna locka fram “The Count” för ännu en match i oktagonen, men många fighters har återvänt från pension för en sista dans i buren – Gång på gång bevisas det att man aldrig ska säga ‘aldrig’ när det gäller MMA.

Vem tror DU hade lockat fram en sista match från Bisping? 

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Michael Bisping

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...