Bildextra: Nate Diaz i superform inför comebacken

✅ Nate Diaz visar upp imponerande fysik inför återkomsten ✅ Gör sig redo för toppmatch mot Dustin Poirier på UFC 230

Den tredje november gör UFC-stjärnan Nate Diaz comeback till buren för första gången på över två år. Efter de två superfighterna mot Conor McGregor återvänder Stockton-sonen nu för att ta sig an topp 3-rankade Dustin Poirier i ett spännande lätttviktsmöte, som utgör den delade huvudmatchen på UFC 230 i Madison Square Garden.

Många har ifrågasatt Diaz motivation och tävlingsvilja efter att han tjänade miljontals dollar för att möta McGregor. Men av döma från hans senaste inlägg på sociala medier tycks Diaz ta träningen högst seriöst inför den efterlängtade återkomsten.

View this post on Instagram

Superfighter

A post shared by Nate Diaz (@natediaz209) on

Diaz och Poirier gick nyligen ut och hävdade att deras match uppgraderats till en titelmatch i en helt ny viktklass: 165 lbs (74,8 kg). Detta var dock nonsens enligt UFC:s vd Dana White.


Relaterat:


 

Kategorier
Nate DiazSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara