Nate Diaz i problem med rättvisan – Anklagas för misshandel

✅Lämnade Clay Guida blodig ✅Skall ha bitchslappat en TUF-deltagare

I fredags var Nate Diaz involverad i ett bråk under Combate 20: Mexico vs. USA i Kalifornien. Han ska enligt vittnen bland annat ha puttat till UFC-fighter Clay Guida och gett en bitchslap till The Ultimate Fighter-deltagaren Tyler Diamond. Nu står det klart att polisen i Sacramento kommer ta en närmare titt på fallet efter att en Guida anklagat Diaz för misshandel.


Nate Diaz i bråk – TUF-deltagaren hävdar han mottog en bitchslap


Fallet kommer att undersökas

Guida har gått åt hårt åt Diaz på sociala medier och det kan ha föranlett de scener som utspelade sig i fredags där Diaz den yngre oprovocerat skall ha puttat honom in i ett metallstängsel och lämnat Guida med skador på bland annat läppen.

Enligt vittnen ska Guida varit blodig efter sitt bråk med Diaz.

Polisen i Sacramento kommer att tilldelade fallet en kriminalpolis och undersöka fallet närmare:

“If it is found the victim was assaulted then a warrant request will be completed and submitted to the District Attorney’s office for review,” sade Shaun Hampton, en talesperson för polisen i Sacramento till MMA Junkie. “The filing decision will be up to the DA.”

Guida och Diaz möttes under UFC 94 den 31 januari 2009 och deras match slutade i en delad domslutsvinst för Guida. Den senaste tiden har Guida försökt att få till en möte mot Diaz men helgens bråk var säkerligen inte något han hade tänkt sig.

Guida är inbokad för att möta Bobby Green under UFC 225 den 9 juni. Diaz har i sin tur inte fightats sedan han förlorade returmatchen mot Conor McGregor i augusti 2016.

Diaz har länkats ihop med en supermatch mot Georges St-Pierre men Diaz har själv skjutit ned planerna.

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Nate Diaz

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...