Ronda Rousey om sina fans: “otacksamma j*vlar som inte ens uppskattar mig”

✔ Den före detta UFC-mästaren avslöjar att hon gått vidare

Den före detta UFC-mästaren Ronda Rousey har alltid varit en polariserad person som fans älskat att hata. Vad som dock inte går att förneka är att den numera 33-åriga amerikanskan varit framgångsrik i nästan alla sina satsningar.

Från olympisk medaljör till UFC-mästare och nu vidare till wrestling-stjärna i WWE.

Efter att ha varit ett livslångt fan av WWE så kom Rousey 2017 att skriva kontrakt med organisationen och gjorde sin debut i året därpå. Hon kom genast att bli en omtalad stjärna och kom sedermera att bli organisationens Raw-mästare.

Trots att Rousey varit framgångsrik och hyllad i WWE så har hon dock inte tävlat sedan hon deltog i Wrestlemania 35 för över ett år sedan.

I en intervju avslöjar “Rowdy” att det är fansen som givit henne en avsmak för hennes wrestling-karriär:

 – Varför ska jag göra det för, om jag inte har tid och energi att spendera på min familj och istället spenderar min tid och energi på några otacksamma j*vlar som inte ens uppskattar mig?

– Grejen är dock att jag älskar att underhålla. Jag älskar tjejerna. Jag älskar att vara där. Jag älskar WWE. Jag hade så otroligt kul. Jag älskar tjejerna i omklädningsrummet. Springa ut och ha fejk-matcher bara för skojs skull är verkligen det bästa.

I slutändan kände Rousey att det inte var värt varken pengarna eller energin som hon lade ned. WWE är kända för galna turné-scheman där stjärnorna spendera större av året hoppandes från stad till stad.

 – Om jag hade gjort alla live-shower så hade jag bara varit hemma mer än en och en halv dag var vecka. Det var inte värt det för min familj.. Vi behöver det inte. Vi behöver inte pengarna.

– I slutändan så tänkte jag bara: “f*ck dessa fans” Min familj älskar mig. De uppskattar mig. Jag vill att all min energi går till dem.

Istället verkar det som att Rousey spenderar allt mer tid med bland annat sin man, den före detta UFC-fightern Travis Brown.

De har bland annat börja skapa videos på sin YouTube-sida där de utforskar sin passion för Pokémon.

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Ronda RouseySenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...