Sage Northcutt klar för debut i ONE Championship

✅ UFC-veteranen Sage Northcutt skrev på för ONE Championship förra året ✅ Möter rutinerad kickboxare och MMA-fighter från Brasilien i debuten

Det var i slutet av förra året som den unge talangen “Super” Sage Northcutt skrev på för den asiatiska organisationen ONE Championship.

Northcutt hann gå åtta matcher i UFC och samlade på sig ett matchfacit på sex vinster och två förluster. Innan han lämnade UFC vann han tre raka matcher, den senaste via TKO mot Zak Ottow.

Nu är Northcutt klar för sin debut, som kommer att ske i Singapore i maj – och hans motståndare är ingen duvunge.

Sage Northcutt

“Super” Sage Northcutt. Foto: MMAnytt


Relaterat


Möter Cosmo Alexandre den 17:e maj

Northcutt tar sig an den extremt rutinerade kickboxaren Cosmo “Good Boy” Alexandre. 36-åringen har ett matchfacit i MMA på 7-1 men är betydligt mer rutinerad i kickboxning, där han vunnit 69 av sina 89 matcher, 21 via knockout.

Alexandre har vunnit flera stora titlar i kickboxning, bland annat It’s Showtime-titeln i 77 kg. En av hans brutala kickboxnings-knockouter är med på nästan alla highlight-videos som cirkulerar på internet.

Alexandre har inte fightats i MMA sedan 2016 och sågs senast i ONE-ringen mot superstjärnan Nieky Holtzken, där Alexandre förlorade via knockout i slutet av andra ronden. Förövrigt på samma gala där Zebaztian Kadestam tog hem ONE Championship-titeln till Sverige.

Matchen mellan Northcutt och Alexandre är för närvarande den enda matchen som är officiell för galan, som i skrivande stund inte har någon arena bekräftad. Matchen går i weltervikt – som i ONE innebär 185 lbs (84 kg).

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Sage NorthcuttSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara