Miocic tycker DC är “skyldig” honom en returmatch – får svar på tal

✅ Stipe Miocic kräver revansch ✅ Daniel Cormier hugger tillbaka

Den tidigare tungviktsmästaren Stipe Miocic är fortfarande på jakt efter en returfight mot Daniel Cormier. Han är inte intresserad av något annat än chansen på revansch, efter att ha förlorat bältet till “DC” via knockout i somras.

– Han prickade mig perfekt, säger Miocic i en nysläppt video, där han även säger att han inte tycker Cormier slår särskilt hårt egentligen.

Foto: Diego Ribas-Ag Fight/MMAnytt

Stipe Miocic: “Jag hade gjort det samma”

Miocic är den mest dominanta tungviktsmästaren i UFC:s historia, med tre framgångsrika titelförsvar. Han menar att det, i hans huvud, inte finns några som helst tvivel om att han är en bättre än Cormier, även om han också betonar att “DC” är en enastående fighter som förtjänar all sin framgång.

– Ärligt talat, DC är en grym fighter, han förtjänar allt han har för han har besegrat alla. Men jag tror verkligen att jag är en bättre fighter än honom och jag vill bevisa det för mig själv. För jag vet i mitt hjärta att jag är bättre, inget snack om saken.

Han fortsätter:

– Jag tycker ärligt talat att han är skyldig mig en returmatch. Seriöst. Han är skyldig mig den här. Jag hade gjort detsamma.

Daniel Cormier: “Inte skyldig någon ett skit”

Efter Miocics uttalanden gav Cormier svar på tal (via Twitter):

– Jag är inte skyldig någon ett skit, skriver mästaren.

Cormier var senast aktuell på UFC 230 i november, där han ströp ut Derrick Lewis. Härnäst har “DC” främst ögonen på matcher mot WWE-stjärnan Brock Lesnar och rivalen Jon Jones, som regerar över den lätta tungvikten efter att Cormier gav ifrån sig det bältet.

Miocic har å andra sidan inte tävlat sedan titelförlusten på UFC 226 i juli.

Vill du se Daniel Cormier vs. Stipe Miocic 2?

Kategorier
Senaste NyttStipe Miocic

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara