Tony Ferguson KLOCKRENA kommentar – efter UFC 249 ställts in

✔ Ferguson reagerar på den inställda titelmatchen ✔ Bokas Khabib vs. Ferguson in för sjätte gång?

Topprankade Tony Ferguson har bokats in för att slåss mot lättviktsmästaren Khabib Nurmagomedov vid fem olika tillfällen, och fortfarande inte fått möjligheten att lägga vantarna på varken “The Eagle” eller titeln.

Under UFC 249 den 18 april var det tänkt att Ferguson äntligen skulle få sin efterlängtad chans, men den rådande pandemin satte stopp för planerna. Ferguson kom istället att bokas in i en kamp om interrimbältet mot Justin Gaethje, men för några timmar kom dödsstöten för den kontroversiella galan.

Trots att UFC-chefen Dana White gjort allt i sin makt för att få UFC 249 att bli av så har företagets högsta ledning beslutat att inte gå vidare med galan.

Ferguson satt i en intervju med The OC Register när han fick höra nyheten. Hans första reaktion var en svordom, tätt följt av ett “Oh, wow,” mer svordomar och en klassisk Ferguson:

 – Ooooh, okej, jag kommer fortfarande att träna.

– Dude, jag kommer bara fortsätta att samla trofeer och göra samma skit som alltid!


Missa inte: Bröt sig in hos UFC-stjärnan – fick smaka på slag, knän och armbågar


När bokas Khabib vs. Ferguson in på nytt?

Att den senaste tiden har varit krävande för Ferguson vore en rejäl underdrift. 36-åriga “El Cucuy” har en imponerande vinstsvit på tolv raka segrar och har inte förlorat sedan 2012. Ferguson har under den senaste tiden även brottats med personliga problem, något som fortfarande är en öm punkt.

Trots att han vann interimbältet i oktober 2017 så har han fortfarande inte fått möjligheten att utmana om bältet och nu har ännu en möjlighet ryckts ifrån honom, något som fick honom att reflektera och dela med sig av sin visdom.

 – Det beständiga är att saker och ting alltid kommer att förändras. Det som varierar är hur jag reagerar på det. Så vi kan kasta bort variabeln och göra den beständig, vilket är anledningen till att jag kommer fortsätta le.

Med UFC 249 inställt är det mycket troligt att Ferguson istället bokas in på nytt mot Khabib. Men på grund av den rådande situationen är det omöjligt att veta när den dagen väl kommer.

Fram tills att vi vet mer så kommer åtminstone Ferguson att hålla humöret uppe:

Jag kommer att fortsätta träna och vet du vad? Jag kommer lägga på mig muskler. Dude, jag är mager. Jag ska lägga på mig muskler. Jag ska göra mitt bästa, jag kommer att göra det. Om jag misslyckas så kommer jag att resa mig på nytt.

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC ⬆⬇ samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Senaste NyttTony Ferguson

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

bet365
Speltips: UFC Vegas 55Holly Holm vs Ketlen Vieira


Söndag | 00:00 | UFC
1.44 - 2.87
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5512
Holly Holm vs Ketlen Vieira1.442.87
Santiago Ponzinibbio vs Michel Pereira2.001.80
Dusko Todorovic vs Chidi Njokuani2.701.50
Jailton Almeida vs Parker Porter1.126.50
Eryk Anders vs Park Jun-yong2.751.47
Joseph Holmes vs Alen Amedovski1.502.70
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC Vegas 55

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Holly Holm via domslut2.00
Holly Holm via KO/TKO/SUB4.33
Michel Pereira via KO/TKO/SUB4.00
Santiago Ponzinibbio via KO/TKO/SUB4.00
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...