Vinner UFC-kontrakt med BRUTALA frontkicks!

Under natten var Dana White’s Contender Series tillbaka med ett nytt event. Programserien, där MMA-talanger får en chans att imponera på UFC-chefen Dana White, bjuder ofta på väldigt spännande matcher och denna gång var inget undantag.

Fyra matcher streamades och efteråt värvades varenda vinnare till UFC, som är sportens ledande organisation.


LÄS MER: Här är den galna UFC-knockouten som ALLA pratar om!

LÄS OCKSÅ: Dana White har dåligt samvete över Anderson Silva: “Ett stort misstag”


Två fajters imponerande särskilt mycket. Dessa var Ignacio Bahamondes och Luis Saldana – som vann sina matcher med brutala knockouter efter att ha fått in spektakulära frontsparkar.

Spana in klippen nedan, via UFC:s Twittersida!

Dana White: “En no-brainer”

Bahamondes tävlar i weltervikt (77,1 kilo) medan Saldana kör i fjädervikt (65,8 kilo). Övriga fajters som ansluter sig till UFC är tungviktaren Jared Vanderaa och Carlos Ulberg, som tävlar i lätt tungvikt (93 kilo).

Även Vanderaa och Ulberg gick segrande ur sina matcher via knockout. Att dela ut UFC-kontrakt till samtliga vinnare var en så kallad “no-brainer”, enligt Dana White.

Hör vad UFC-bossen hade att säga om matcherna i videon nedan!


LÄS MER: Raset från världstoppen – nu är kontroversielle UFC-fajtern tillbaka

SE ÄVEN: ”Korkade” UFC-fajtern blir politiker – röstas fram i USA-valet


 

Kategorier
frontkick

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara