Resultaten för Bamma 7: Wallhead vs Trigg

Natten för Bamma 7 tog slut för några minuter sedan, och resultaten är inne. Vi har en del upsets, och den rätt så självklara matcher. Den största förvåningen var vissa av domsluten som verkade poängsättas åt alla möjliga håll och kanter.

Trots det var det en mycket bra gala som egentligen kändes lite mer som en uppvärmning inför Strikeforce: Barnett vs Kharitonov som drar igång inatt. Matcherna var varierande, men matchen mellan Jack Marshman och Carl Noon borde ha stoppats mycket tidigare. Noon höll på att avlida av utmattning redan efter den andra ronden, och då var det här en titelmatch som potentiellt skulle kunna gå i 5 ronder. På grund av utmattningen så klarade inte Noon av att försvara sig, vilket i slutändan ledde till en TKO-förlust och en ny mästare i Bammas mellanviktsdivision i form av Jack Marshman.

Paul Daley vs Jordan Radev var däremot en match med riktigt ös i. Daley styrde den största delen av matchen, men i sista ronden kom Radev tillbaka och fick till slut göra lite som han själv ville. Det var dock för lite för sent, och till sist så kom Daley ut som en vinnare i domarnas ögon och tilldelade honom vinsten via ett enhälligt domslut.

Huvudeventet mellan Frank Trigg och Jim Wallhead var förstås en av de mest intressanta matcherna på kortet. Matchen i sig var väldigt jämn, men Wallhead fick till några rejäla smällar som fick Trigg att dansa kycklingdansen, och det var redan i den första ronden. Men klockan klämtade, och de två gick för att vila i 60 sekunder. När de väl var tillbaka var Trigg sitt gamla jag igen, men fick ändå smaka ett par smällar dock utan att vobbla den här gången. Det såg ut som att Trigg ändå tog hem rond två, och nu blev det förstås väldigt spännande.

När rond tre drog igång så var det ungefär som tidigare, Trigg försökte till och från sig på nedtagningar som gick sisodär. Så när de väl var uppe på fötterna igen så fortsatte de att byta slag, men vid den här punkten var Wallhead så pass trött att han hade armarna nere vid midjan och tillät Trigg att slå honom i huvudet. Det var väl inte den mest geniala strategin. Men när rondklockan klämtat för den tredje gången, och det var dags för ett domslut så var det ändå en strategi som hade fungerat. Wallhead gick ifrån galan med ett delat domslut att luta sig mot.

Huvudkort

 • Jim Wallhead besegrade Frank Trigg via delat domslut (29-28, 28-29, 30-27).
 • Paul Daley besegrade Jordan Radev via enhälligt domslut
 • Jack Marshman besegrade Carl Noon via TKO (slag), 2:09 rond 3.
 • Andre Winner besegrade Jason Ball via enhälligt domslut
 • Rob Sinclair besegrade Diego Vital via KO (slag), 3:00 rond 3.

Preliminärt kort

 • Dale Hardiman besegrade Scott Jansen via submission (rear naked choke), 1:16 rond 2.
 • Chris Fishgold besegrade Jeremy Petley via submission (rear naked choke), 4:33 rond 1.
 • Pindi Madahar besegrade Danny Compton via TKO (sag), 2:06 rond 2.
 • Eugene Fadiora besegrade Robert Devane via submission (rear naked choke), 4:55 rond 1.
 • Tom Breese besegrade Lee Taylor via submission (rear naked choke), 2:26 rond 1.
 • Dean Amasinger besegrade Shah Hussein via enhälligt domslut
 • Fraser Opie besegrade Robert Kr?cicki via TKO (slag), 3:19 rond 1.
 • Erik Perez besegrade James Brum via submission (rear naked choke), 3:31 rond 1.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Bamma UK
5 Kommentarer

Svara