Andrey Koreshkov klar för återkomst till Bellator

✅ Nu är den forne mästaren klar för återkomst på Bellator 203 ✅ Ryssen briljerade med dominans över Benson Henderson

Det har snart gått ett år, men nu är den ryske welterviktaren Andrey “Spartan” Koreshkov (20-2) klar för återkomst till Bellator. Koreshkov förväntas gå match igen på Bellator 203 i Rom, Italien den 14:e juli. Ryssen förväntas möta Vaso “Psycopath” Bakocevic (33-17-1) från Montenegro, som gör sin Bellatordebut.

Det är den ryska sidan tass.ru som rapporterade nyheten, återgiven på engelska av MMA Junkie.

Dominerade Benson Henderson

Koreshkov har tävlat i Bellator sedan 2012 och vann två welterviktsturneringar för att säkra titelchans, det blev dock andra gången gilt för ryssen som slog den dåvarande mästaren Douglas Lima via domslut. Koreshkov välkomnade sedan toppfightern Benson Henderson till Bellator i ett titelförsvar, där ryssen dominerade Henderson fullständigt .

Därefter blev Koreshkov knockad av Lima i en returmatch – och förlorade därmed titeln. Han återvände till vinstkolumnen med en knockoutseger över Chidi Njokuani i augusti förra året, men har varit inaktiv sedan dess.

Bakocevic har tävlat mycket inom regionala organisationer, främst i Balkan, och har avslutat 17 utav sina 33 segrar via knockout – åtta via submission. I dagsläget sitter han inne på en sju matcher lång vinstsvit, med fyra av de segrarna säkrade i den första ronden.

Bellator 203 hållsi Italien den 14:e juli, matchkortet finner ni nedan.

  • Titelmatch i fjädervikt: Patricio Freire vs. Daniel Weichel
  • Alessio Sakara vs. Jamie Sloane
  • Vaso Bakocevic vs. Andrey Koreshkov
  • Will Fleury vs. Massimiliano Sammarco

Kategorier
BellatorSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...