Bellator 179: Paul Daley möter Rory MacDonald i London

Det såg ut som att Paul Daley skulle möta “MVP” i London. Nu har han dock blivit bokad mot en högre rankad motståndare istället.

Rory MacDonald (18-4) har äntligen blivit bokad för Bellator-debut!

Det såg ut som att Paul Daley (39-14-2) skulle ställas mot Michael “Venom” Page (12-0) på Bellator 179 i London. Men nu är det istället officiellt att Daley blir den som får välkomna MacDonald till organisationen.

Daley har vunnit sex av sina sju senaste matcher – där fem av vinsterna har avslutats via knockout. Efter en domslutsförlust mot den nuvarande welterviktsmästaren Douglas Lima (28-6) studsade han senast tillbaka till segerspåret med ett brutalt flygande knä mot Brennan Ward (14-5).

MacDonald kommer själv från två raka förluster i UFC. Efter att ha förlorat ett legendariskt krig i en titelmatch mot Robbie Lawler (27-11, 1 NC) åkta han senast på en domslutsförlust mot titelutmanaren Stephen “Wonderboy” Thompson (13-1-1).

 

Vem har du som vinnare?

Se alla galor från UFC live på Viaplay - Klicka här
Kategorier
BellatorMichael PageNyheterPaul DaleyRekommenderatRory MacDonaldSenaste NyttZ-Klistrad artikel

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mmanytt_ashah
Omröstning

Vem vinner superfighten - Henry Cejudo eller TJ Dillashaw?

Visa resultat

Loading ... Loading ...