Bellator 216: Yaroslav Amosov dominerar UFC-veteranen!

✅ Ukrainaren är fortsatt obesegrad efter att ha slagit Erick Silva ✅ Dominerar den erfarne brassen på marken

Den forne UFC-fightern Erick Silva (20-10) gjorde sin Bellatordebut i natt. I sin första match i organisationen ställdes han mot den obesegrade ukrainaren Yaroslav Amosov (21-0). Welterviktsmötet under Bellator 216 var framemotsett av många då bägge fighters har en underhållande och publikvänlig stil.

Welterviktarna inledde raskt och det var brassen Silva som startade bäst. Med snabba och hårda slag öppnade han ett sår i Amosovs ansikte. Matchen blev dock allt jämnare och mot slutet av ronden såg ukrainaren ut att ha hittat distansen.

I den andra ronden var Amosov snäppet vassare, och fick in en nertagning som ändrade matchens gång. Amosov kontrollerade resten av ronden i topposition med ett stort antal slag mot Silva, som trots flera försök aldrig lyckades ta sig ur underläget.

Båda fighters var trötta in i den tredje ronden och även om SIlva fick in ett par bra slag stående återvände Amosov till sin brottning, som var så pass lyckad i den andra ronden. Amosov fortsatte att dominera matchen från topposition fram till rondens slut, och vann ett solklart enhälligt domslut.

Officiellt resultat:

  • Weltervikt: Yaroslav Amosov besegrade Erick Silva via enhälligt domslut (29-27, 29-28, 29-28)
Återupplev tidigare MMA-galor från Superior Challange här!
Kategorier
BellatorSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]
Senaste kommentarerna
Omröstning

Kommer Alexander Gustafsson göra comeback?

Loading ... Loading ...