Bellator-fighter skjuten till döds – utanför sitt hem

✔ Familjen ber om hjälp: "Isaiah hade nyligen åstadkommit sin MMA-dröm..."

Bellator-fighter Isaiah Chapman blev igår skjuten till döds utanför sitt hem i Akron, Ohio. Enligt uppgifter så tillkallades polis efter att flera skott avlossats och när de kom fram till brottsplatsen så hittades 30-åriga Chapman med flera allvarliga skador.

Chapman kom att föras till sjukhus men hans liv gick inte att räddas. Han var gift och far till tre små barn.Relaterat: Floyd Mayweather Jrs stora tragedi – mamman till barnen hittad död i bil“The Beast” Chapman gjorde sin MMA-debut 2012 och kom att spendera större av sin karriär i lokala ligor. I augusti 2019 kom han att vinna bantamviktsbältet i Honor FC och skrev kort därefter kontrakt med Bellator.

I oktober gjorde Chapman sin Bellator-debut men kom att förlora via submission i första ronden.

Chapman blir nu hyllad av folk från Bellator och hans familj har skapat en GoFundMe-sida för att få ekonomisk hjälp :

 – Isaiah var den bästa pappan för sina barn och var där för dem varje steg i deras liv. Han var verkligen ett bra exempel och en riktig förebild för oss alla.

– Isaiah hade nyligen åstadkommit sin MMA-dröm genom att tävla i Bellator och visade därmed att man aldrig ska sluta tro på sina drömmars mål.

Kategorier
BellatorSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...