Bellator förnyar kontraktet med Melvin Manhoef

✅ Skriver på multi-fight-kontrakt ✅ Brutal knockoutartist från det legendariska Mike's Gym

Den tvåfaldiga titelutmanaren och K-1 veteranen Melvin Manhoef har förnyat sitt kontrakt med Bellator MMA. Detta rapporterar Sherdog.com.

41-åringen har mött nuvarande mellanviktsmästaren Rafael Carvalho två gånger – och förlorat båda, första gången via delat domslut och en TKO-förlust i fjärde ronden i deras andra möte.

Manhoef har fightats för Bellator sedan 2014 och har innan dess tävlat över hela världen, i bland annat DREAM, K-1, ONE Championship, Cage Rage och Strikeforce.

Många legendariska matcher under sitt bälte

Manhoef har gått över 40 matcher i MMA och har ett stående matchfacit på 30-14-1. Bland sina vinster har han bland annat en brutal knockout över tungviktaren Mark Hunt och ett krig med Evangelista “Cyborg” Santos.

Han har även mött före detta welterviktsmästaren i UFC Robbie Lawler där Manhoef dominerade totalt med bensparkar och slag, tills Lawler till slut träffade med en högerkrok som släkte Manhoef ståendes.

Manhoef har dessutom en gedigen kickboxnings-bakgrund bakom sig med vinster mot legender som Remy Bonjasky, Stefan Leko och Ruslan Karaev.

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
BellatorSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara