VIDEO: Matt Mitrione knockar Fedor Emelianenko i den första ronden

Bägge två sänktes samtidigt - men Matt Mitrione återhämtade sig snabbast och kunde därav avsluta Fedor Emelianenko.

Bellator NYC: Sonnen vs. Silva pågår live från historiska Madison Square Garden i New York City i skrivande stund. Alldeles nyss avslutades den delade huvudmatchen, där amerikanen Matt Mitrione tog sig an den ryske legenden Fedor Emelianenko i en tungviktsdrabbning.

Efter att ha känt på varandra i runt en minut hände det oväntade när de båda golvade varandra – samtidigt. Mitrione var dock den som återhämtade sig snabbast, varefter han slängde sig över Emelianenko och svärmade med flera hårda slag för att säkra knockoutvinsten.

Med vad som förmodligen är hans största vinst hittills i karriären står “Meathead” nu med tre raka segrar och ett totalt matchfacit på 12-5. “The Last Emperor” fick å andra sidan en fem matcher lång vinstsvit bruten och står själv med 36 vinster, fem förluster och en No Contest.

Resultat

Tungvikt: Matt Mitrione besegrade Fedor Emelianenko via KO (slag) – Rond 1, 1:14

Kategorier
BellatorSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah
En kommentar
  • jense
    25 June 2017 at 07:15

    Flera år efter man sagt “men sluta nu”.. Det är den enda fightern jag blir nervös för innan han ska fightas. Fedor som i början av 2000talet vann allt trots stunder av motgång till detta, förlust mor jävla matt mitrione. Bah.

  • Svara