Benson "Smooth" Henderson.

Benson Henderson klar för ny match på Bellator 208

✅ Kan Henderson få ihop sin första vinstsvit i Bellator? ✅Möter "Assassin" med fyra raka vinster i Bellator

Efter att ha säkrat sin första, okontroversiella seger i Bellator har nu “Smooth” Benson Henderson (25-8) blivit klar för ännu en ny match i organisationen. MMA Junkie kunde i natt rapportera att Henderson bokats för ett möte med “Assassin” Saad Awad (23-9) på Bellator 208 den 13:e oktober.

Flopp för Henderson i Bellator

Den forne UFC-mästaren Henderson lämnade UFC efter missnöje med organisationen och debuterade hos rivalen under Bellator 153 i en direkt titelmatch mot den forne mästaren Andrey Koreshkov. I en stor skräll för många dominerade ryssen Henderson i fem ronder, och amerikanens debut slutade i solklar förlust. Därefter slog han Patricio Freire via teknisk knockout på grund av en benskada, vilket ledde till en titelmatch i lättvikt mot Michael Chandler – som också slutade i förlust för Henderson.

Henderson mötte sedan Freires bror Patricky Freire och förlorade än en gång på poäng innan han i sin senaste match på Bellator 196 låste ut UFC-veteranen Roger Huerta och säkrade sin andra Bellatorvinst.

Awad kommer in i matchen med fyra raka segrar i ryggen. I sin pågående vinstsvit har han slagit Zach Freeman, JJ Ambrose, och senast Ryan CoutureBellator 201.

Kategorier
BellatorSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara