Chael Sonnen besegrar Rampage Jackson – avancerar i Bellators tungviktsturnering

Chael Sonnen blir den första att gå vidare i Bellator MMA World Grand Prix 2018!

Nyligen avgjordes huvudmatchen på Bellator 192: Rampage vs. Sonnen, där vi fick se UFC-veteranerna Quinton “Rampage” jackson och Chael Sonnen göra upp i den första omgången av Bellator MMA World Grand Prix 2018 – en stor turnering där totalt åtta tungviktare gör upp under året i hopp om att bli organisationens nya mästare.

Sonnen, som vanligen tävlar som mellanviktare eller lätt tungviktare, var den betydligt lättare fightern och kom in som underdog. Men även om “Rampage” fann viss framgång ståendes och till och med fick in en nedtagning – så var det Sonnens press och upprepade nedtagningar som gav honom vinsten via enhälligt domslut.

Sonnen har nu vunnit två raka matcher och står nu med totalt 30 vinster, 15 förluster och en oavgjord match i sin proffskarriär. “Rampage” har å andra sidan förlorat två raka matcher och står nu med ett professionellt matchfacit på 37-13.

Sonnen kommer härnäst ställas mot vinnaren av Fedor Emelianenko vs. Frank Mir.

Officiellt resultat: Chael Sonnen besegrade Quinton Jackson via enhälligt domslut (29-28, 29-28, 29-28).

Kategorier
BellatorResultatSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...