Chidi Njokuani debuterar i Bellator 146 mot Ricky Rainey

Ännu en match bokad för Bellator 146 som äger rum senare i höst. Den senaste tillökningen till galan är mötet mellan Chidi Njokuani och Ricky Rainey.

Bellator återvänder till Oklahoma den 20:e november där flera intressanta matcher förväntas bokas. I dagsläget är endast tre matcher officiellt satta varav en är debutanten Chidi Njokuanis möte mot Ricky Rainey.

Rainey (11-3 MMA, 3-1 BMMA) kommer från två raka vinster som har följt upp förlusten mot Michael Page i maj förra året. Hans första match som påbörjade vinstsviten kom mot Johnny Cisneros som avslutades via TKO redan i första ronden. Raineys andra vinst var även den ett TKO-avslut men av Jesse Juarez i andra ronden. Rainey planerar med all säkerhet inte öka siffran i förlustkolumnen inom en snar framtid.

Njokuani (13-4 MMA) som är bror till den före detta WEC och UFC-fightern Anthony Njokuani kommer från tre raka domsluts-vinster när han gör sin debut i Bellator. Han har inte förlorat en match sedan mötet med Jeremy Kimball på RFA 7 för två år sedan men har en no-contest mot Chris Heatherly i bagaget sedan våren 2014. Njokuani kommer göra allt för att inte förlora sin debut och dessutom bryta vinstmönstret mot Rainey i höst.

Matchkortet för Bellator 146 som äger rum den 20:e november i Oklahoma ser för närvarande ut:

  • Hisaki Kato vs. Melvin Manhoef
  • Bubba Jenkins vs. Jordan Parsons
  • Chidi Njokuani vs. Ricky Rainey

Kategorier
BellatorNyheterSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara