Chris Honeycutt möter Paul Bradley vid Bellator 140

Ytterligare en welterviktsmatch är klar för Bellator 140. Det är den obesegrade Chris Honeycutt (6-0) som ska möta sitt tuffaste test hittils i karriären i form av MMA-veteranen Paul Bradley (22-6).

En welterviktsbatalj mellan en av Bellators mest lovande fighters i Chris “The Cutt” Honeycutt och Paul “The Gentleman” Bradley är klar för Bellator 140. Detta bekräftade Bellator inatt. Honeycutt är en 26-åring med en stark brottarbakgrund som två gånger blev en NCAA All-American Brottare under sina fyra år på college. Han gjorde sin MMA-debut år 2013 och har vunnit alla sina sex första matcher, varav fem av dem har avslutats innan domarna kommit in i bilden. Han har dessutom tagit hem sina två första matcher i Bellator, senast besegrade han Clayton MacFarlane via slag i den tredje ronden.

Nu ställs han dock mot sin svåraste utmaning hittils i karriären då han får möta Paul Bradley. Bradley har under sina nio år inom sporten mött fighters som Mike Pierce, Rafael Natal samt även Luke Rockhold. Trots att han förlorade mot alla dessa tre så gör hans stora erfarenhet från såväl UFC som Strikeforce, samt det faktum att han med har en framgångsrik karriär som college-brottare, troligtvis till Honeycutts största utmaning. Bradley kommer senast från en vinst mot Josh “The Dentist” Neer via enhälligt domarbeslut.

Bellator 140 sker i Conneticut den 17 juli och galans huvudmatch är en titelfight i weltervikt mellan mästaren Douglas Lima och hans ryske utmanare Andrey Koreshkov.

Kategorier
Bellator

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem är det hetaste framtidsnamnet i MMA-Sveriges just nu?

Visa resultat

Loading ... Loading ...