UFC Stockholm

Beskedet: Då kommer Bellator MMA till Sverige

🎦 VIDEO+TEXT ✅ En av världens ledande MMA-organisationer är på väg till Stockholm

Bellator MMA, som anses vara världens näst största MMA-organisation, avslöjade förra året planer på en gala i Stockholm under 2019. Det var dock inte mer information än så som kom fram vid tillfället.

MMAnytt är i skrivande stund på plats i London, England för en presskonferens på Viacoms huvudkontor som rör Bellators nysatsning Bellator MMA European Series och alldeles nyss fick vi lite mer klarhet i Sverige-frågan.


Bellator MMA European Series – Presskonferens

MMAnytt på plats i London! Bellator MMA-presskonferens, nyheter om deras Europasatsning väntas – häng med LIVE! 🔥

Publicerat av MMAnytt.se Onsdag 6 februari 2019


Scott Coker: Bellator MMA kommer till Sverige efter sommaren

Efter att ha tillfrågats av MMAnytts Sebastian Vendel-Martinez avslöjade Bellators vd Scott Coker att man siktar på att debutera i Sverige under den senare halvan av 2019. Något datum är ännu inte färdigställt, men enligt källor till MMAnytt är den nuvarande planen att hålla ett event i Stockholm mot slutet av året.

Bellator MMA sänds numera på den svenska TV-kanalen Paramount Network, som tidigare rapporterat. De europeiska galorna kommer att sändas live, med start nu på lördag då Bellator Newcastle går av stapeln.

Idag har tre svenska fighters exklusiva kontrakt med Bellator. Dessa är welterviktaren Oliver Enkamp, som tidigare fightades i UFC, flugviktaren Amir Albazi samt den talangfulla och frispråkiga flugviktaren Malin Hermansson.

Kommer du gå på den första Bellator-galan i Sverige?

Återupplev tidigare MMA-galor från Superior Challange här!
Kategorier
BellatorSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mmanytt_ashah
Senaste kommentarerna
Omröstning

Kommer Alexander Gustafsson göra comeback?

Loading ... Loading ...