Efter skräckskadan: Bellator-fighter får armen vriden ur led – vinner ändå!

✔ Hemsk benbrott i debuten!

Bellator-fighter Albert Gonzales har fått en mardrömslik början på sin karriär men lyckas ändå vända det till sin fördel.

Gonzales gick sin andra match för organisationen under gårdagens gala och ställdes mot Kastriot Xhema. I slutet av andra ronden så kom Xhema att fånga hans arm i en submission som såg ut att bli slutet på matchen.

Trots att man tydligt kan se hur armbågen hoppar ur led två (!) gånger så vägrar Gonzales att klappa. Med sekunder kvar så slutar det hela istället med att slutsignalen ljuder för ronden och båda fighters går till sina respektive hörnor. Med en armbåge vriden ur led så var det dock bara en fråga om tid innan läkare eller domare viftar av matchen.

Innan det uppmärksammas så väljer dock Xhema att avbryta matchen då han på grund av utmattning inte kan fortsätta. Gonzales lyckas därmed med konststycket att få sin arm vriden ur och ändå ta hem vinsten!

Kolla in den galna sekvensen som leder till att Gonzales vinner sin debut:


HETAST JUST NU


Fick galet benbrott i sin Bellator-debut

Om inte Gonzales galna vändning i denna match vore nog så bör man även lägga till att det var hans retur till buren efter en galen Bellator-debut. I september förra året så mötte han nämligen Tyson Miller och kom att genomlida ett hemsk benbrott:

Skadan sker runt 2:42

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
BellatorSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara