Lyman Good vs. Andrey Koreshkov bokad på Bellator 82

I fredags kväll höll Bellator sin 78e gala. Det hela cirkulerade runt två semifinaler i Bellators welterviktsturnering i deras sjunde säsong. Vi hade Lyman Good som mötte Michail Tsarev och Andrey Koreshkov som gick en match mot Marius Zaromskis. Båda matcherna avslutades via tekniska knockouter, och det var Good och Koreshkov som klev vidare till den kommande finalmatchen.

“I just think stylistically these two guys come together beautifully,” säger Bellators VD Bjorn Rebney till MMAjunkie. “You’ve got two guys who look to be at the end of their punches. They have amazing punching power. … I think it’s going to be in incredible fight, and they have amazing chins.”

Datumet för galan är inte satt, men de båda kommer att mötas på Bellator 82 någon gång senare i höst/vinter. Vinnaren av den kommande finalen kommer att möta vinnaren av Ben Askren mot den senaste turneringsvinnaren Karl Amoussou som kommer ske tidigt nästa år.

Bellators welterviktsmästare Askren har för närvarande försvarat sitt Bellator-bälte två gånger, och har även gått ytterligare en match som inte handlade om titeln. Matchen mot Amoussou kommer att vara hans tredje titelförsvar.

Fullständiga resultat och en video med höjdpunkter från Bellator 78 går att se här.

Kategorier
Bellator

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
2 Kommentarer
 • Baz3
  28 October 2012 at 07:06

  Rebney är nästan värre än Dana nu förtiden. Konstigt att han inte sa att den kan bli årets match eller nåt i den stilen. Men Koreshkov e grymt kul att se på så kommer definitivt inte missa denna.

 • Lego
  28 October 2012 at 09:04

  Om man gjorde dopingprover baserade enbart på fysisk kroppsskepnad skulle jag nog börja med Lyman Good (men okej, jag är väl bara avundsjuk).

 • Svara