McGregors träningspartner James Gallagher tillbaka i Bellator i april

Två av Europas främsta talanger möts i Budapest den sjätte juli.

James “The Strabanimal” Gallagher är endast 21 år gammal men har redan ett stort följe i sitt hemland Irland. Detta är mycket tack vare att han tränar tillsammans med superstjärnan Conor McGregor på SBG Ireland.

Gallagher fightas i Bellator där han har tre raka vinster, alla via rear naked choke. Totalt har han sju vinster i sin karriär med sex submissions och ett domslut. I sin senaste match fullkomligt dominerade han Lyoto Machidas äldre broder Chinzo Machida och avslutade honom i första ronden på Bellator 180: Sonnen vs. Silva.

Går match på Bellator i Budapest

Gallagher möter nu den relativt okände Adam Borics som fightas på hemmaplan i Ungern. Borics är även han obesegrad med tio raka vinster där de flesta kommit via avslut.

I sin senaste match besegrade Boricz Anthony Taylor i sin Bellator-debut. De två ynglingarna möts nu i huvudmatchen i Budapest, vilket Brett Okamoto från ESPN rapporterade under gårdagen.

Kategorier
BellatorSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]