Michael Chandler vs. Brent Primus 2
Michael "Iron Mike" Chandler. Foto via thesportsfeast.com

Michael Chandler vinner i dominant stil på Bellator 192

"Iron Mike" tillbaka i vinstkolumnen - dominerar Goiti Yamauchi.

Alldeles nyss avgjordes den tredje matchen på huvudkortet under Bellator 192: Rampage vs. Sonnen, där vi fick se den tidigare lättviktsmästaren Michael Chandler tillbaka i buren. “Iron Mike” tog sig an Goiti Yamauchi och lyckades kamma hem en dominant poängvinst för att återvända till segerspåret.

Yamauchi fann viss framgång stundvis, men Chandlers lyckades ändå kontrollera varje rond med sin aggressiva striking, sin press och sin starka brottning. Majoriteten av matchen spenderades på mattan med Chandler i toppkontroll – där han hela tiden jobbade med effektiv och stenhård ground and pound.

I slutet av den tredje ronden var Chandler mycket nära till avslut – men Yamauchi lyckades ändå göra nog för att försvara sig och klara sig tiden ut.

Chandler har nu vunnit fem av sina senaste sex matcher och står totalt med 17 vinster och fyra förluster i proffskarriären. Yamauchi fick å andra sidan en tre matcher lång vinstsvit bruten och står nu med ett matchfacit på 22-4.

Officiellt resultat: Michael Chandler besegrade Goiti Yamauchi via enhälligt domslut (30-26, 30-26, 30-25).

Kategorier
BellatorJust nuSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...