Michael Page möter Fernando Gonzalez på Bellator 151

Den kreativa strikern Michael Page gör sitt sjätte framträdande för Bellator den 4:e mars. Han tar sig an den mer erfarne amerikanen Fernando Gonzalez i galans delade huvudmatch.

Den obesegrade Michael ”Venom” Page (9-0) tar sig an Fernando Gonzalez (24-13) under Bellator 151 i galans delade huvudmatch. Page som är en av organisationens mest underhållade fighters i dagsläget med sin kreativa striking. Fansen har ofta gett Bellator kritik för att de matchar honom med för enkla motståndare men Gonzalez kommer till mötet med en stor rutin i sitt bagage.

Page som senaste gick match på Bellator 144 där han knockade Charlie Ontiveros i mitten av den första ronden. Han har avslutat fyra av fem matcher i den första ronden under sin vistelse i Bellator. Han gick tre ronder mot Nah-Shon Burrell förra året, en match som är den enda där motståndaren överlevt den första ronden mot Page.

Gonzalez har faktiskt en vinstsvit på fyra raka matcher i Bellator varav två av dem har han lyckats avsluta. Senaste låste han ut Curtis Millender med en giljotin i början av den tredje ronden. Vinstsviten har även en del märkvärdiga namn att nämna som Karo Parisyan, Marius Zaromskis och Karl Amoussou.

Vad tror ni om matchningen?

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
BellatorSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara