Michael Page och Rudy Bears möts på Bellator 140

En tredje match blev under  dagen klar inför sommarens Bellator 140. Det blir engelsmannen Michael Page som tar sig an den åtta år äldre amerikanen Rudy Bears framför publiken i Uncasville om drygt tre månader. Därpå bjuds på en titelmatch i weltervikt samt ytterligare ett möte i welterviktsklassen. 

Michael Page (7-0) har gjort bra ifrån sig sedan ankomsten till Bellator – två vinster på två försök har det blivit, båda inom loppet av fem månader. Således fick han under dagen nästa match bokad och det handlar om en sann veteran. Rudy Bears (16-13) har förvisso förlorat nästan lika många gånger som han har vunnit. Med det sagt är 29 professionella MMA-matcher imponerande för vem som helst och 36-åringens erfarenhet bör inte tas lätt på. Efter att ha tävlar för Bellator vid ett flertal tillfällen tidigare i karriären är ‘Bad News’ tillbaka i organisationen efter två vinster på raken.

Bellator 140 äger rum i Uncasville, Connecticut den 17:e juli och bjuder hittills på tre matcher varav samtliga kan ses nedan.

  • Titelmatch i weltervikt: Douglas Lima vs. Andrey Koreshkov
  • Weltervikt: Chris Honeycutt vs. Paul Bradley
  • Weltervikt: Michael Page vs. Rudy Bears

Kategorier
BellatorNyheter

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara