Michael “Venom” Page om fighten med Evangelista “Cyborg” Santos: “Jag hörde ett ljud”

Michael “Venom” Page har sakta men säkert blivit en av de mest omtalade under de senaste två åren och med sin senaste vinst över Evangelista “Cyborg” Santos har hans popularitet exploderat. Läs om vad Michael Page hade att säga om det förödande knät som knäckte Cyborg och hans favoritsysselsättning utanför gymmet.

Det var en positiv Michael Page (6-0 Bellator) som gästade Ariel Helwani och The MMA Hour i början av veckan.

Självklart var det på sin plats att redan från första början adressera elefanten i rummet och prata om nyheten som spreds som en löpeld genom MMA-världen: Pages flygande knä som knäckte pannbenet på Evangelista “Cyborg” Santos.

När Helwani frågade om Page kände något när han landade sitt flygande knä svarade han:

“No. I heard a sound and in all honesty I thought it was his nose. And by the way he was… he’s still conscious, he’s still kicking his legs. Obviously in pain but I just thought I caught his nose or his jaw.”

Page firade omedelbart sin KO genom att rulla en pokéball mot den stupade Santos och poserade, något som i efterhand fick kritik från “Cyborg” som kallade Page för en “clown” som inte betedde sig som en mästare.

Kritiken var dock inget som påverkade honom nämnvärt och Page sa att hans företag även såg till att bidra till den GoFundMe-sida som sattes upp i “Cyborgs” namn, pengar som Santos sagt att han tänker skänka till välgörenhet.

20151025074905_0D3_5907

Michael Page har vunnit alla sina professionella fighter Photo: Dave Mandel via Sherdog.com

Pokémon, sin mentalitet som fighter och framtiden med Bellator

Pokémon är mer än bara en pose för Page som säger att han brukar gå ut på promenader med sina vänner för att leta efter de små monstren. Vad som började som ett skämt ledde tillslut till att han gick och köpte en Pokémon-mössa och boll.

Allt gick som planerat för Page och posen hjälpte att göra hans redan spektakulära knock till en viral nyhet. Nu när han har världen vid sina fötter säger Page att han självklart ser efter en titelfight men att Douglas Lima, den tidigare welterviktsmästaren, är nästa man att kunna utmana Andrey Koreshkov om bältet.

“…if I’m not there afterwards something’s wrong”

Han hävdar att han inte bryr sig särskilt mycket om vem han kommer möta i framtiden och att han njuter av träningen och att utvecklas som fighter.

I feel confident in my progression and where I am at this particular stage and I’m happy to fight anyone.

När han får frågan gällande framtiden med Bellator dementerar Page att han skrivit nytt kontrakt med organisationen och att han har två matcher kvar. Med ett obesegrat matchfacit och unik stil kan Page gå hur långt som helst. Det enda han behöver är sin träning, en scen och enligt honom själv, mer pengar.

 

Det finns en hel del matcher att spela på, se vår NYA oddstabell här

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
BellatorSenaste Nytt

Matias Andres är en skribent som reser runt i Sydostasien, tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera ett ohälsosamt förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
3 Kommentarer
 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
  29 July 2016 at 12:04

  Jag längtar tills han kommer till UFC. Det är det enda jag hoppas på och väntar på.

  • Matias Andres
   29 July 2016 at 03:41

   Ska bli intressant att se vad han skulle kunna åstadkomma i UFC. Hans high-light reel tycker jag har många för tidiga stopp och så är det (oftast) inte i UFC

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
    29 July 2016 at 07:54

    Sen skulle man vilja se honom mot en brottare eller bjj expert som taijmar nedtagningarna bra och låter honom jobba på marken.

  Svara

  bet365
  Speltips: UFC 278

  Kamaru Usman (c) vs Leon Edwards


  1.27 - 3.75


  20 Augusti | 00:00 | UFC
  Till Bethard!
  Välkomstsbonus för nya spelare!
  Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
  UFC ODDS
  UFC 27812
  Kamaru Usman (c) vs Leon Edwards1.273.75
  Paulo Costa vs Luke Rockhold1.323.35
  José Aldo vs Merab Dvalishvili2.051.80
  Marcin Tybura vs Alexander Romanov3.801.26
  Tyson Pedro vs Harry Hunsucker1.126.25
  Leonardo Santos vs Jared Gordon3.351.29
  UFC-oddsen presenteras av Bethard, klicka här för att komma igång!

  Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
  18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem blir första svenska UFC-mästare?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...