Patricky Freire och Ryan Couture är klara för match under Bellator 148

Patricky Freire har tackat ja till att med kort varsel möta Ryan Couture i en match under Bellator 148 den 29 januari. Detta har bekräftats från officiellt håll. Couture skulle egentligen ha mött Derek Anderson som dock på grund av skada tvingades avstå matchen.

Bellator 148 har på grund av diverse skador ändrat utseende ett antal gånger redan. Galan i fråga rullar i vart fall igång den 29 januari och den kommer att krönas av en titelfight i weltervikt mellan herrar Paul Daley och Andy Uhrich. I en av de andra fighterna på matchkortet var det enligt de ursprungliga planerna tänkt att lättviktaren Ryan Couture skulle drabba samman med Derek Anderson, men denne tvingades i ett ganska sent skede lämna återbud till matchen på grund av skada. Den i Kalifornien baserade MMA-organisationen fick därför i all hast se sig tvungen att skaka fram en annan motståndare till Couture. Detta har man lyckats med den äran med genom att Patricky Freire, AKA Pitbull, har tackat ja till att kliva in i oktagonen under Bellator 148 i Andersons ställe.

Bellator 148 arrangeras i Save Mart Center i Fresno, Kalifornien den 29 januari.

Kategorier
BellatorNyheterPaul DaleyRandy CoutureSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
En kommentar
  • Wally Johnson
    14 January 2016 at 10:30

    Kan knappt tro att Ryan är på en 4 fights winning streak.

    Eller jo, med tanke på att hans senaste motståndare inte ens har en wikipedia-profil…

  • Svara