Sirwan Kakai bokad för den delade huvudmatchen på Bellator 161 mot Joe Warren

Svenske Sirwan Kakai har bokats till sin andra match på sitt fyra matcher långa kontrakt på Bellator 161 där han möter Joe Warren i den delade huvudmatchen.

Sirwan Kakai (12-4) har blivit bokad för en stor match enligt Flo Combat efter att Bellator-veteranen Joe Warren (13-5) på Twitter och Instagram hade meddelat att han hade blivit bokad till Bellator 161 den 16 september i Cedar Park i Texas. Båda satsar nu på en återkomst till vinstkolumnen. Kakai har två raka förluster bakom sig medan Warren har en förlust bakom sig.

Kakai förlorade via enhälligt domslut mot Joe Taimanglo (23-6-1) på Bellator 151 i mars i år. Innan dess hade han ett kontrakt med UFC men blev överraskande släppt av organisationen efter att ha vunnit en och förlorat en match. Warren var också med på Bellator 151. Då kopplade motståndaren Darrion Caldwell en rear-naked choke tre minuter in i den första ronden vilket avgjorde matchen.

Detta är den tredje matchen som har bokats till galan. Det är sedan tidigare klart att Cheick Kongo (24-10-2) och Tony Johnson (9-2) möts i huvudmatchen och att Anastasia Yankova (3-0) och Veta Arteaga (2-0) möts i kvinnlig flugvikt.

Matchkort

 • Tungvikt: Cheick Kongo vs. Tony Johnson
 • Bantamvikt: Joe Warren vs. Sirwan Kakai
 • Kvinnlig flugvikt: Anastasia Yankova vs. Veta Arteaga

Foto: Josh Hedges/Zuffa LLC

Kategorier
BellatorJoe WarrenNyheterSenaste NyttSirwan KakaiZ-Klistrad artikel
2 Kommentarer
 • Erik Hellborg
  9 August 2016 at 11:29

  Take no prisoners Sirwan….

 • Henrik Söderström
  10 August 2016 at 10:44

  War Sirwan!! Snygg skalp att få med sig för att bygga upp sitt namn

 • Svara

  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...