Supertalangen gör det igen – knockar motståndaren med stenhårt kroppslag

21-årige Aaron Pico kammar hem ännu en imponerande knockout på Bellator 192.

Alldeles nyss avgjordes den andra matchen på huvudkortet under Bellator 192: Rampage vs. Sonnen, där vi fick se den 21-årige supertalangen Aaron Pico tillbaka i buren för en fjäderviktsdrabbning mot den betydligt mer erfarne 33-åringen Shane Kruchten.

Pico tog snabbt kommandot och skadade Kruchten med ett gäng stenhårda kroppsslag, så pass att Kruchten var på väg ner för en sekund. Kruchten ställde sig dock upp igen – varpå Pico kort senare fick in en klockren vänsterkrok mot kroppen som avgjorde matchen.

Detta var Picos andra raka vinst och han står nu med totalt två vinster och en förlust i sin unga proffskarriär. Kruchtens matchfacit är å andra sidan 12-4 efter förlusten.

Officiellt resultat: Aaron Pico besegrade Shane Kruchten via KO (kroppsslag) – Rond 1, 0:37

Kategorier
BellatorJust nuSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...