Tito Ortiz ärliga svar om helgens titelmatch: “I don’t have the advantage anywhere”

Tito Ortiz erkänner i en intervju att han inte har några som helst övertag eller fördelar när han utmanar om Liam McGeary om titeln i helgens Bellator 142.

På lördag kommer Bellator 142: ‘Dynamite’ att gå av stapeln. Då kommer UFC:s före detta lätt tungviktsmästare Tito Ortiz stå som utmanare av Bellator MMA:s mästare Liam McGearys bälte.

Ortiz som gick sin första match i UFC år 1997 har skrapat ihop ett matchfacit på 18-11-1 under sin karriär. McGeary som gjorde sin professionella debut för bara fem år sedan är obesegrad med ett matchfacit på 10-0. Yahoo Sports intervjuade nyligen Ortiz inför mötet och de passade på att fråga den före detta mästaren vilka övertag han har över McGeary och hur han planerar att använda dem. Frågan i sig är ganska standard men Ortiz svar att han inte har några som helst övertag var säkerligen inte var journalisten förväntade sig:

I don’t have the advantage anywhere. I really just think it’s an opportunity for me to expose the mistakes that will happen during the fight. I’m not looking for any advantages. He’s a great fighter.

Ortiz fortsätter intervjun med total ärlighet och erkänner att McGeary är en otroligt bra fighter men att det också är den typ av motstånd Ortiz vill ha:

I could’ve got an easier fight. I could’ve fought someone like Kimbo. Or, like Ken Shamrock. Or Frank Shamrock. But those are gimmes. Why would I want gimmes? I want to fight the best guys in the world, I’ve been doing it my whole career.

Vad tycker du om Ortiz ärlighet, är svaret tråkigt och ospännande eller en skön omväxling från allt trash talk?

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
BellatorLiam McGearySenaste NyttTito Ortiz

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
3 Kommentarer
 • Kenny Starfighter
  16 September 2015 at 08:38

  Cracked skull, broken neck and back
  Vad får vi höra efter denna match?

  • IamThatGuy
   17 September 2015 at 12:32

   cracked balls = low testosterone lvles får vi höra denna gång

 • bomek
  17 September 2015 at 04:47

  Skönt med lite annorlunda snack inför en match.
  Conor har gjort mig sjukt less på trashtalk så detta var befriande.
  Dock oväntat att det kommer från Tito:s käft.

 • Svara