Uppgifter: Bellator planerar redan Dillon Danis nästa match

✅ Vann sin debut på snabb, imponerande submission ✅ Tränar tillsammans med Conor McGregor

Natten till söndag ägde Bellator 198 rum i Rosemont, Illinois, de Förenta Staterna, en gala där Dillon “El Jefe” Danis (1-0), den omtalade träningskamraten till Conor McGregor, gjorde sin professionella MMA-debut. Danis ställdes mot Kyle Walker (2-4) i ett möte som slutade i submissionvinst för grapplingesset Danis – Knappt två minuter in i den första ronden.

RELATERAT: Se Dillon Danis vinna sin MMA-debut på Bellator 198!

Nu kan Danis nästa match redan vara i planeringsfasen. Welterviktaren Jake Smith (7-2) meddelade nyligen via Twitter att Bellator är intresserade av att boka e match mellan Smith och Danis.

Striker vs Grappler

Denna matchningen är en klockren kontrast av stilar, då Danis är en erfaren och meriterad grappler som genomfört ett stort antal grapplingtävlingar. Vad gäller grappling hade dock Danis ett tufft 2017, med flera förluster i grapplingtävlngar. Smith har säkrat fem utav sina sju vinster via T/KO, och tog sig in i Bellator med vinster i tre utav sina fyra senaste matcher. Han ställdes mot Steve Kozola på i sin debut på Bellator 193 och vann på knockout på under en minut.

Danis är känd för kontroversiella uttalanden och har en stark personlighet som verkar vara inspirerad av träningspartnern McGregor. På Bellator 198 hade Walker förlorat två raka matcher innan han ställdes mot Danis, men om mötet med Smith sker blir det en betydligt större utmaning för grapplern.

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
BellatorSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...