Cage Warriors hoppas på att hålla en gala i Göteborg i augusti

Nicolas Dalby vs Sergei Churilov från helgens Cage Warriors 66. Foto: Mattias Persson.

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

Kort efter att Cage Warriors hållit deras första gala i Skandinavien så hoppas organisationen på en fortsatt expansionen i augusti.

Cage Warriors 66 hölls i Ballerup Super Arena, Köpenhamn i helgen. Det var organisationens första gala i Skandinavien, och alla fighters bjöd på underhållande matcher med flera avslut. Hemmafavoriten, den danske Rumble Sports-talangen Nicolas Dalby, säkrade publikens kväll när han knockade ukrainaren Sergei Churilov i den fjärde ronden för att vinna den vakanta welterviktstiteln.

Efter galan kunde Paul Dollery, Cage Warriors ansvarige för mediarelationer berätta för MMAnytt att organisationen siktar in sig på att hålla en gala i Göteborg i augusti. Han kunde dock tona ner förväntningarna genom att konstatera att planerna var långt ifrån fastställda. Vilken arena de håller galan på är dessutom inte klart.

Superior Challenge 9 hölls i Scandinavium i november förra året, med svikande publiksiffror på plats i Göteborg. Om planen är att skärma av arenan, precis som organisationen gjorde i Köpenhamn, eller istället väljer Liseberghallen återstår att se.

Cage Warriors matchmäklare Ian Dean var dock något mer osäker gällande en gala i Sverige. Han syftade på logistiska problem, samt eventuella svårigheter med att hålla galan med internationella regler som bland annat tillåter armbågar, något som inte tillåts i Sverige utan ett tillstånd.

Hur som helst så var Cage Warriors-personalen nöjda med deras debut i Skandinavien, och vare sig nästa gala hålls i Sverige eller Danmark så är en sak säker: Organisationen kommer att återvända till denna nordliga region av Europa med ytterligare en spännande gala.

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Cage Warriors

Svara