Ohmbet har grymma odds på helgens Cage Warriors 75: Hermansson vs. Carlos

Ohmbet bjuder på fina odds för kvällens helgens gala, inte minst vad gäller huvudmatchen mellan norska Jack Hermansson och Alan Carlos där spel på brasilianaren ger över som fem gånger vid vinst. 

cagewarriors75banner

Mellanviktsmästaren Jack Hermansson (11-2) försvarar sin titel i huvudmatchen på Cage Warriors 75 i London ikväll och om man ska tro oddsmakarna lämnar norrmannen England med sitt bälte i säkert förvar. Ohmbets odds ligger på 1.13 jämfört med utmanaren Alan Carlos (12-8) som ger så mycket som 5.10 gånger pengarna tillbaka, 510 kronor om man satsar en hundring med andra ord.

Man har fina spel vad gäller resten av huvudkortet också, bland annat 2.40 gånger pengarna tillbaka på Ashleigh Grimshaw (16-9) som möter Paddy Pimblett (9-1) i kvällens medhuvudmatch. Eller galans näst största underdog Jordan Miller (11-14), hemmafavoriten som tar sig an Chris Fishgold (12-1). Oddsen på Miller är så höga som 4.57.

Spelsugen såhär på en fredag eftermiddag? Logga in på Ohmbet.se och utöka helgkassan!

Kategorier
Cage WarriorsNyheterSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
4 Kommentarer
 • Ric Hard
  15 April 2016 at 05:22

  Grymma odds va väl att ta i

 • Walmart
  15 April 2016 at 11:15

  unibet ger odds 8 på Alan Carlos, det är lite mer

  • Andreas Jonsson
   17 April 2016 at 01:28

   men man satsar inte på han. haha

 • Herr Elof
  16 April 2016 at 12:32

  Det här känns som rätt dålig stil faktiskt.
  Jag märker att Ohmbet är en stor sponsor. Jag förstår att ni behöver pengar.
  Men det här känns ju mer som reklam än nyheter.
  Andra nyhetssidor som har reklam instoppad bland nyheterna har iaf den goda smaken att ha en liten banderoll, eller byta färg på länken eller på annat sätt visa att det är reklam.

 • Svara

  Senaste kommentarerna
   Kommande galor
    Omröstning

    Vem blir första svenska UFC-mästare?

    Visa resultat

    Loading ... Loading ...