OS-medaljören dominerar på Cage Warriors Academy Denmark: “Detta är bara början”

✅ Danske OS-brottaren Mark Madsen fortsatt obesegrad ✅ Säkrar femte raka vinsten på hemmaplan

Nyligen avgjordes huvudmatchen på Cage Warriors Academy Denmark i Nykøbing, Danmark. Där fick vi se den obesegrade hemmafavoriten Mark Madsen, tidigare OS-silvermedaljör i grekisk-romersk brottning, ta sig an fransmannen Alexandre Bordin i ett welterviktsmöte.

Förväntningarna var höga på Madsen. Dansken hade avslutat sina fyra tidigare matcher i den första ronden – men nu gick han tiden ut för första gången i karriären. Bordin visade hjärta men hade dock inte mycket att säga till om då det fortfarande var Madsen som dominerade matchen totalt från början till slut.

Styrde matchen med sin överlägsna brottning

Madsen kunde i princip ta ner Bordin när han ville. Och när Bordin låg underst hade han mycket svårt att ta sig upp igen. I de korta sekvenserna som utspelade sig ståendes var det Madsen som fick in bäst träffar även där.

Bordin satsade mest på galna svingar som för det mesta missade totalt. Ett par gånger svingade han till och med så vilt att han själv ramlade omkull.

Efter tre ronder var det inget snack om vem som var vinnaren. Madsen tilldelades segern via enhälligt domslut och avancerade därmed till 5-0 i proffskarriären. Med sina 33 år har han inte all tid i världen, men om det fortsätter såhär lär det inte dröja länge innan vi får se Madsen i allt större matcher framöver.

 – Detta är bara början, sa Madsen i segerintervjun.

Officiellt resultat: Mark Madsen besegrade Alexandre Bordin via enhälligt domslut.


RELATERAT: 4-0! Norske supertalangen imponerar på Cage Warriors Academy Denmark


 

Kategorier
Cage WarriorsSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mmanytt_ashah
Omröstning

Justin Bieber har utmanat Tom Cruise till en UFC-fight! Vem hade vunnit?

Visa resultat

Loading ... Loading ...