Dream 14 inställt, Hong Man Choi och Denis Kang på vift


You taaaapped?

Det ser ut som att Dream inte riktigt har alla fighters i stallet, för Dream 14 har blivit inställt. Det här skulle bli organisationens första gala i Sydkorea, och anledningen till att de ställde in är på grund av de koreanska stjärnorna Hong Man Choi och Denis Kang inte var tillgängliga i april när galan från början var planerad.

Som det ser ut i dagsläget kan den här galan istället omplaceras till hösten någon gång, troligen oktober eller november. Men som det är med japanska organisationer brukar detaljer om det hela komma ut drygt en vecka eller två innan galan faktiskt körs igång. Det vi nu istället får fokusera på är Dreams kommande lätt tungviktsturnering som är planerad att ske den 30 maj.

Just nu ryktas deltagarna vara Gegard Mousasi, Renato “Babalu” Sobral och Rameau Thiery Sokodjou. Men som alla vet så är en turnering med tre personer inte så mycket att hurra över, därför kan vi se fram emot mer information runt den 29 maj.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Dream
2 Kommentarer

Svara